Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo


Go to content

Laitteet

Myytävänä

Tämä EKUA-luettelo käsittää museon varastoihin lahjoituksena tullutta, ei museoitavaksi kelpuutettua tavaraa. Osa siitä on säilytetty myytäväksi museon toiminnan tukemiseksi. Lahjoittajille on kerrottu, että esine voidaan myydä museon toiminnan rahoittamiseksi silloin kun jo vastaanottovaiheessa se on todettu kaksoiskappaleeksi. Mitään yksinomaan museoitavaksi lahjoitettua ei myydä.

Listalla on myös museoitavia esineitä, joihin haemme tätä kautta puuttuvia osia. Voitte tarjota niitä lahjoituksena tai vaihtotavarana myyntiesineisiin. Museoitavat esineet on merkitty kohdassa Arvo: S-kirjaimella ja mahdollisesti puuttuvan osan löytyessä museoitavat T-kirjaimella.

Joistain esineistä puuttuu tietoja, jos tunnistat merkittömän tai mallitiedottoman esineen, kerrothan siitä meillekin.

EKUA-luettelon käyttöohje lyhyesti:

Käytä hakua (useimmissa ohjelmissa painat alas control eli CTRL-näppäimen ja sitten F-kirjainta) löytääksesi etsimäsi merkin tai mallin. Kirjoita hakusana tietokoneellesi avautuvaan sarakkeeseen joko uudessa pikkuikkunassa tai ylä- tai alapalkissa. Voit hakea vain yhdellä sanalla, esimerkiksi ”Salora” tai mallinumerolla ”123”. Älykkäät haut eivät tässä tekstilistauksessa toimi.

Koska tätä luettelointia on tehnyt neljänä vuonna neljä eri henkilöä, tietojen esitystavoissa on eroja ja eri tekijät ovat painottaneet mielenkiintonsa ja asiantuntemuksensa mukaan eri asioita. Sama koskee valokuvia.

Esineistä pyritään kertomaan vähintään arvo ja sen edessä olevat kirjaimet kertovat esineestä kiinnostuneelle paljon:

M= myydään kokonaisena, perässä hinta
MO= myydään osina, perässä hinta kokonaisena (osien arvioitu arvo)
S= säilytetään mahdollisesti myöhemmin museoitavaksi, perässä arvioitu uudelleenhankinta-arvo
T= täydennetään, jos pystyt tarjoamaan puuttuvan osan, esine museoidaan (arvo kuten edellä)

MS= esineen museointia harkitaan, mutta jos joku on valmis maksamaan pyydetyn hinnan, hän saa ostaa esineen siihen hintaan. MS-hinta on yleensä korkea jotta esineen säilyminen varmistuu tulevallakin omistajalla.

Hintaan vaikuttaa mm. se, onko radion sisällä kaikki elektroniputket tallella. Tätä ei yleensä erikseen mainita osina myytävän radion selostuksessa.

Kaikista esineistä voi pyytää lisätietoja ja lisäkuvia. Osoittakaa pyyntönne oheisella Tilaus-/yhteydemottolomakella


Valokuvat

Lähes kaikista esineistä on valokuva, kuvan nimi on EKUA-numero ja kirjain numeron perässä erottaa samasta kohteesta otetut valokuvat toisistaan.

Valokuvien käyttö muihin tarkoituksiin on kielletty, siis kiellämme kuviemme käytön nettihuutokaupoissa tai niiden syöttämisen radiomuseum.orgiin (teemme sen itse kun ehdimme). Kuvien kaikki oikeudet pidätetään museoyhdistykselle.

Kuvat löydät kansioittain seuraavien linkkien takaa

Kansiot on nimetty siten, että niissä on enintään kuvat enintään sadasta esineestä. Esimerkiksi kansio 22xx käsittää kuvat EKUA2200-2299 ja 00xx vastaavasti kuvia esineistä EKUA0001-0099.

Yhdestä esineestä voi olla useita kuvia, ne on pääsääntöisesti eroteltu toisistaan lisäkirjaimella alkaen a:sta. Esimerkiksi yhdestä esineestä voi olla kuvat EKUA4012a ja EKUA4012b. Osassa kuvista on tämä numero liitettynä, jotta niiden selailu olisi helpompaa.

Luettelo ja valokuvat eivät kaikin osin vastaa toisiaan. Esineestä voi olla kuva, mutta ei kirjallista tietoa ja päinvastoin. Näissä tapauksissa lähetä sähköpostilla kysely. Kaikista esineistä voi pyytää kirjallisia lisätietoja ja tarkempia valokuvia.

Koska sekä valokuvakansioita että tätä luetteloa päivitetään aina ehtiessä, täydellistä vastaavuutta ei ole luvassa, lisäksi myydyt kohteet voivat esiintyä listalla johtuen päivityksien hitaudesta.

Kuvat

Luettelo

Kiteet
Excel
html

 

Varaosahinnasto (suuntaa antava)
Taustalevyt 10-15

Pohjalevyt 10-15

Asteikkolasit 20

Kaiuttimet 6-12

Kaiutinritilät alkaen 8

Painonapit ja nupit alkaen 5

Antennit alkaen 10

Kantokahvat alkaen 10

Elektroniputket: kysy saatavuus ja hinta

Ota yhteyttä

sähköpostitse

tai puhelimella 0440 732 813


Back to content | Back to main menu