Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo


Go to content

Huolto-ohjeet yms.

Myytävänä

TILAUSOHJEET

Halutessasi voit saada kauttamme myös käyttö- ja huolto-ohjeita sekä muuta alan arkistomateriaalia. Arkistomateriaaliin pääset käsiksi verkkosivujemme Kokoelmat-osion kautta (linkki arkistotietokantaan). Käytä etsi-toimintoa löytääksesi etsimäsi laitteen tiedot. Koska kirjaustavoissa on jonkin verran eroavaisuuksia, käytä useampia hakusanoja ja kirjoitusasuja. Jos olet onnekas, voi alkuperäisiä huolto-ohjeita olla useampia kuin yksi ja saatat saada itsellesi sellaisen! Jos puolestaan et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

KIRJAINKOODIT

h = huolto-ohje
k = kytkentäkaavio
e = esite
o = käyttöohje
c = osa
f = kuva
a = asennusohje

 

KÄYTETTY KIELI

FIN= suomi
S = ruotsi
D = saksa
E = englanti
DK = tanska
ja niin edelleen...

HINNAT

Kopioiden hinnat ovat 0,3 € /arkki A4 ja 0,5 € /arkki A3. Minimiveloitus on 4 €, johon sisältyy 10 ensimmäistä arkkia. Kopioiden hinnat putoavat 20 ensimmäisen kopion jälkeen hintaan 0,15 € /arkki A4. Todelliset postikulut lisätään hintaan.

Suomen Radiohistoriallisen Seuran jäsen, kysy jäsenalennusta!

TILAAMINEN

Osoitathan huolto-ohjeita koskevat tiedustelut numeroon 0440 732 813, varmimmin sinua palvellaan ti ja to 10-14. Tai lähetä sähköpostia

Kopiointi tapahtuu Radio ja puhelinmuseolla Petäjävedellä, missä myös arkisto on. Kopioita ei pääsääntöisesti saa odottaessa, mutta etukäteen tilatut voi käydä noutamassa niin sovittaessa.


LUETTELO
Exel
html

Ota yhteyttä

sähköpostitse

tai puhelimella 0440 732 813


Back to content | Back to main menu